Project Lobster és una marca de disseny i venda (física i online) d’ulleres graduades i de sol.

La firma es va constituir l’any 2016 després de guanyar el programa YUZZ Joves Emprenedors de la UPF gràcies a un concepte innovador fins aleshores: vendre ulleres graduades per internet, basant-se en què a Espanya el 67% de la població té alteracions visuals i el 52% utilitza ulleres.

Project Lobster aposta per transformar el sector i convertir les ulleres en un complement de moda accessible per a tothom sense perdre de vista la seva filosofia de consum responsable. Per això, s’esforcen per oferir la millor qualitat a preus assequibles, utilitzant materials premium com l’acetat orgànic, un element provinent de les fibres de cotó i cel·lulosa. Les seves muntures es complementen amb lents de qualitat i tractaments específics per a cada client. Un altra aspecte a destacar és que Project Lobster ha reduït al mínim el nombre d’intermediaris entre el producte i el client, aconseguint així abaratir el preu final de les ulleres.

La marca compta amb una òptica a València i dos a Barcelona. Ens centrarem en l’òptica ubicada al carrer Consell de Cent on l’Àrea de Paviments de Pujol s’ha encarregat de subministrar el paviment d’aquest punt de venda d’uns 100 metres quadrats. Per aquest projecte es va optar per utilitzar terratzo, un producte perfecte per a locals comercials gràcies a la seva llarga duració, fàcil manteniment, baixa permeabilitat i una adequada resistència al lliscament. A més, presenta una brillantor especial i una gran resistència al desgast i al trencament.

El model elegit (Cantàbric) és una terratzo gris, subministrat en peces de 40 x 40 que ofereix una imatge de continuïtat i elegància al paviment.

A part de les característiques comentades anteriorment, el terratzo té una altra característica molt interessant: ofereix una gran versatilitat en els acabats. Per aquest motiu, aquest tipus de paviment torna amb forces renovades per convertir-se en un dels materials predilectes dins de la indústria del disseny i del interiorisme.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email