La promoció compta amb 15 habitatges dotacionals a la quarta planta de l’edifici situat al Carrer El Pla de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).

Els habitatges es classifiquen en 3 tipologies en funció de les estances disponibles, així doncs, 8 tenen un sol dormitori, 6 compten amb dos dormitoris i 1 amb tres. Estan organitzats a banda i banda d’un passadís central que té el seu recorregut paral·lel a la façana de l’edifici, en el sentit longitudinal.

Prefabricats Pujol ha estat l’encarregat de subministrar els gairebé 900 metres quadrats de terratzo interior per a la realització dels habitatges de la quarta planta. En aquesta ocasió, es va decidir emprar el model Mèxic (40 x 40 cm) en tons marrons oferint sobrietat al resultat final.

El terratzo és un paviment idoni per aquest tipus de residències, ja que es fa un ús intensiu de la superfície on els aspectes com la resistència i la consistència són especialment cabdals. En aquest sentit, també cal destacar la seva durabilitat, baixa permeabilitat i fàcil manteniment d’aquest tipus de paviment.

Les principals característiques del terratzo són:

  1. Es tracta d’un material resistent i de gran durabilitat.
  2. És un paviment de fàcil manteniment.
  3. Tot i que en els darrers anys el terratzo s’ha convertit en tendència continua essent un paviment força econòmic.
  4. És un producte molt versàtil.
Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email