Els alumnes de l’escola de Muntanyola (Osona) ja disposen d’un nou edifici on Pujol ha subministrat més de 800 metres quadrats de terratzo per a totes les àrees interiors.

El centre havia funcionat en barracons des dels seus inicis, el curs 2007 -2008. Finalment, després de 15 anys d’espera en què diverses generacions han estat en aquests mòduls prefabricats, Muntanyola va inaugurar oficialment el passat 1 d’abril la seva nova escola.

L’edifici compta aproximadament amb 800 metres quadrats i està ubicat en contacte directa amb la natura. El nou espai que consta de quatre aules, una biblioteca, una sala polivalent i despatxos, ha suposat un cost d’1,4 milions d’euros, finançats pel Departament d’Educació i l’Ajuntament de Muntanyola.

Pujol ha estat l’encarregat de subministrar diversos elements prefabricats com per exemple: les plaques alveolars i cassetons usats en els forjats i el terratzo per al paviment interior. El terratzo és un material d’ús intensiu que garanteix que amb el pas del temps i després dels milers de petjades d’alumnes i professors es mantindrà net i brillant com el primer dia.

En aquest projecte es van escollir dos models de terratzo de diferents colors creant així un joc cromàtic al terra de l’escola. El model predominant és el Malta (Línia Marfil) que presenta una tonalitat neutra que destaca molt gràcies a unes franges de color gris que la delimiten. Aquestes línies s’han realitzat amb el model Mediterrani (Línia Mar).

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email