La fabricació de paviments de formigó té una llarga tradició dins el Grup Pujol

1945

El primer contacte amb els paviments va ser l’any 1945, quan Pujol va adquirir la primera premsa per elaborar mosaic hidràulic, un producte artesanal d’una gran qualitat i bellesa que encara perdura en moltes cases modernistes i que, fins i tot, s’està recuperant.

Amb el desenvolupament industrial van aparèixer nous processos de fabricació que van permetre millorar la producció de mosaic hidràulic i elaborar-lo en sèries més grans. Va ser així com es va passar del mosaic hidràulic al terratzo.

1994

La llarga trajectòria de Pujol amb els paviments de formigó fa que durant tot aquest temps es mantingui com una de les empreses de referència del sector. L’any 1994, comença a col·laborar amb Graus Terratzos i Paviments.

2019

L’any 2019 integrem completament l’activitat de Graus Terratzos i Paviments dins de Pujol, donant pas a la renovada Àrea de Paviments del Grup i convertint-nos en l’empresa de fabricació de terratzo més gran de Catalunya.

Tenim una capacitat de producció de 7.500 m² al dia, el que vol dir que fabriquem l’equivalent a un camp de futbol diari.