Adidas ha dissenyat en exclusiva les noves botes de futbol de Messi inspirant-se en les rajoles de Barcelona

A Pujol ens dediquem a la fabricació de paviments de formigó des de 1945. Un dels nostres productes més coneguts és el panot, que s’ha convertit en una veritable icona de la cultura barcelonina. Trobem el dibuix de la flor reproduït en joieria, bosses, samarretes…i ara també a les botes de Messi.

El jugador argentí ha estrenat la nova temporada amb unes botes que reten homenatge a la seva ciutat natal (Rosario) i a la ciutat que el va acollir (Barcelona). Com a imatge representativa de Barcelona, ​​el dissenyador Ernesto Luis Callegari, ha escollit la icònica imatge del panot més famós dels carrers de la capital catalana: el panot de flors.

El panot de Barcelona és una rajola feta de formigó que representa una flor de quatre pètals. Mesura 20×20 cm i les seves característiques més rellevants són la resistència i el seu fàcil manteniment. La història d’aquesta peça està lligada a l’època d’expansió de Barcelona, ​​ja que es va utilitzar per pavimentar els carrers a principis del segle XX.

Així doncs, el panot forma part de la història de Catalunya i per a nosaltres és molt especial. Avui dia continuem subministrant panots per a exteriors i per a altres usos o projectes especials. Vols veure com queda a l’interior d’una oficina? Fes clic en aquest projecte.

Si t’ha agradat el resultat o tens qualsevol idea en ment, a l’Àrea de Paviments de Pujol podem subministrar-te aquest model i altres panots urbans i tàctils. Descobreix-los tots fent clic aquí.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Prefabricats Pujol | Àrea de Paviments

Carretera de Miralcamp, km. 1,5
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 01 48 – Fax 973 71 04 01
paviments@prefabricatspujol.com

Carretera de Miralcamp, km. 1
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 11 00 – Fax 973 60 33 66
www.prefabricatspujol.com