Hem creat quatre models nous inspirats en la història de l’art. Les formes geomètriques són les protagonistes d’aquests paviments d’exterior més delicats i dinàmics

Dins la nostra gamma de terratzo exterior amb relleu sempre han existit, bàsicament, dues línies: la línia polida i la línia rústica. No obstant, teníem un model que per les seves característiques no encaixava específicament en cap d’aquestes dues línies.

Es tracta del model Dalí, una rajola diferent a la resta que presenta una cara visible rugosa en relleu formada per formes geomètriques enlloc de pastilles o ratlles. Se’l va anomenar Dalí perquè les seves formes recorden a l’estètica dels traços de les obres de Salvador Dalí, un artista també difícil d’encaixar.

Seguint amb la mateixa idea, hem creat quatre models nous inspirats en artistes de la història de l’art com Miró, Mondrian o Gaudí o moviments com el “Cubisme de Rubik”, una corrent artística basada en la utilització de cubs de Rubik.

Tots els dissenys de la línia Art són de 30x30x4 i destaquen per tenir unes formes úniques que aporten dinamisme al paviment. Una vegada les rajoles estan col·locades generen espais amb uns acabats elegants i moderns i llueixen especialment en espais com places i passejos.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email