Hem creat quatre models nous inspirats en la història de l’art. Les formes geomètriques són les protagonistes d’aquests paviments d’exterior més delicats i dinàmics

Dins la nostra gamma de terratzo exterior amb relleu sempre han existit, bàsicament, dues línies: la línia polida i la línia rústica. No obstant, teníem un model que per les seves característiques no encaixava específicament en cap d’aquestes dues línies.

Es tracta del model Dalí, una rajola diferent a la resta que presenta una cara visible rugosa en relleu formada per formes geomètriques enlloc de pastilles o ratlles. Se’l va anomenar Dalí perquè les seves formes recorden a l’estètica dels traços de les obres de Salvador Dalí, un artista també difícil d’encaixar.

Seguint amb la mateixa idea, hem creat quatre models nous inspirats en artistes de la història de l’art com Miró, Mondrian o Gaudí o moviments com el “Cubisme de Rubik”, una corrent artística basada en la utilització de cubs de Rubik.

Tots els dissenys de la línia Art són de 30x30x4 i destaquen per tenir unes formes úniques que aporten dinamisme al paviment. Una vegada les rajoles estan col·locades generen espais amb uns acabats elegants i moderns i llueixen especialment en espais com places i passejos.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Prefabricats Pujol | Àrea de Paviments

Carretera de Miralcamp, km. 1,5
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 01 48 – Fax 973 71 04 01
paviments@prefabricatspujol.com

Carretera de Miralcamp, km. 1
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 11 00 – Fax 973 60 33 66
www.prefabricatspujol.com