El cas de la Masia Farré és l’exemple perfecte de com aprofitar un espai. Gràcies als paviments de Pujol han aconseguit donar-li molts més usos al jardí

La Masia Farré és un espai especialment pensat per a bodes, banquets i celebracions. Es troba a Boldú (Lleida), enmig d’un entorn rural. Al jardí principal, enfront de la finca, és on s’acostumen a celebrar els balls, aperitius i cerimònies.

Antigament aquest jardí estava cobert de gespa però es va plantejar pavimentar-ho per poder aprofitar l’espai i que fos més còmode pels cambrers i convidats, ja que un paviment ferm permet fer una trepitjada més segura (detall important tenint en compte que en ocasions com les bodes s’utilitza un calçat delicat).

En aquest cas es va optar per la llosa Torino (60x40cm), un model de terratzo exterior vibropremsat i hidrofugat, dues qualitats que, respectivament, fan que sigui molt més resistent i que no es taqui tan fàcilment (per exemple, si hi cau menjar o beguda).

En total vam cobrir una superfície de 800 m² i el seu propietari assegura que ha estat tot un encert. De fet, li hem recomanat pavimentar la zona de la piscina amb una llosa granallada de textura rugosa i antilliscant, dues característiques ideals per a piscines.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email