En col·laboració amb un equip d’interioristes, l’Àrea de Paviments Pujol ha subministrat paviment d’exterior i llambordes per un xalet en una zona residencial de Lleida. Un projecte que combina dos dels nostres productes i que ha deixat aquesta casa a punt per gaudir de l’estiu

A l’exterior s’han utilitzat uns llambordes grises (20x10x8) que rodegen meticulosament el perímetre de la vivenda. Amb les mateixes llambordes també s’ha fet un camí que condueix directament a la porta principal, facilitant així l’entrada a la vivenda.

Un cop al jardí, trobem un gran espai cobert de lloses de formigó que envolten la piscina exterior. En aquest cas hem utilitzat la llosa Barcelona 60 granellada (60x40x5), una llosa de terratzo exterior que presenta una textura rugosa i antilliscant que fa que el seu ús sigui ideal per a piscines i zones d’exteriors. A més, al ser un paviment de baixa absorció d’aigua requereix poc manteniment, té una gran resistència i garanteix una alta durabilitat.

Deixant de banda les característiques tècniques i en vista de les imatges, l’aspecte industrial del formigó contrasta moltíssim amb el blau de l’aigua de la piscina i aconsegueix convertir aquest espai en el centre d’atenció. A nivell estètic és una aposta trencadora, elegant i que no passarà de moda; a més, tenint en compte la seva llarga vida i el seu preu, econòmicament resulta una opció immillorable.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email