Prefabricats Pujol ha subministrat el terratzo exterior utilitzat en els perímetres de les piscines, zona de les dutxes i del bar.

Després de dos anys, finalment Linyola estrena les noves piscines municipals. Les obres han servit per modernitzar la piscina gran, adaptant-la per activitats com l’aiguagim. En aquest sentit, Pujol ha col·laborat subministrant el formigó per regularitzar la base de la piscina.

Però el canvi realment important ha estat la millora amb el paviment exterior on s’ha utilitzat terratzo exterior granallat. Pujol també s’ha encarregat de subministrar els 700 metres quadrats necessaris per a cobrir tots els espais. El model elegit ha estat l’Ornamental Bàltic que és un producte per a ús exterior predominantment decoratiu donant com a resultat una imatge refinada, elegant i pulcra.

La seva composició deriva del seu model per a l’ús interior on per millorar i garantir una resistència al lliscament s’ha realitzat un granallat superficial. D’aquesta manera el terratzo presenta una textura rugosa i antilliscant que fa que el seu ús sigui ideal per a piscines i zones exteriors. A més, al ser un paviment de baixa absorció d’aigua requereix poc manteniment, té una gran resistència i garanteix una alta durabilitat.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email