Pujol Paviments ha subministrat els gairebé 1.100m2 de terratzo necessari per la construcció de les pistes esportives del poliesportiu Camp del Ferro

Tancat immediatament després de la seva inauguració i funcionant parcialment durant gairebé un any degut a la pandèmia, el poliesportiu Camp del Ferro obre les seves portes al públic.

Aquest equipament municipal de gestió comunitària promou entre els veïns del barri de Sant Andreu de Barcelona la pràctica d’esports com l’hoquei sobre patins, el patinatge i el futbol sala, el bàsquet i el handbol. També fomenta l’esport base, la participació inclusiva en activitats esportives, amb perspectiva de gènere i per a persones amb diversitat funcional.

El nou complex esportiu, ubicat a la plaça Albert Badia i Mur, 1, dona resposta a una reivindicació que els veïns portaven molt temps expressant: l’adequació de nous espais municipals per a la pràctica esportiva.

Les dimensions del complex no podien suposar un impacte excessiu en l’entorn. Per això s’ha optat per soterrar dos pavellons i que només un sobresortís de la rasant del carrer. 

Amb una superfície de 7.273 m2 i una capacitat total per a 1.800 persones, el Camp del Ferro disposa d’una sala polivalent, una sala de reunions i un bar, a més de tres pistes poliesportives per a la pràctica de bàsquet, futbol, hoquei sobre patins o patinatge artístic.

Aquesta última pista d’hoquei i patinatge és la que Pujol Paviments s’ha encarregat de construir, amb gairebé 1.100m2 de model Mediterrani, un dels models més populars de la línia Mar, que és l’elecció ideal per a pistes esportives en les que hi hagi una gran fricció de rodes, estics o pilotes. A més, tant la coberta de la pista com les graderies són fetes amb prefabricat de formigó.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Prefabricats Pujol | Àrea de Paviments

Carretera de Miralcamp, km. 1,5
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 01 48 – Fax 973 71 04 01
paviments@prefabricatspujol.com

Carretera de Miralcamp, km. 1
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 11 00 – Fax 973 60 33 66
www.prefabricatspujol.com