Pujol Paviments ha subministrat els gairebé 1.100m2 de terratzo necessari per la construcció de les pistes esportives del poliesportiu Camp del Ferro

Tancat immediatament després de la seva inauguració i funcionant parcialment durant gairebé un any degut a la pandèmia, el poliesportiu Camp del Ferro obre les seves portes al públic.

Aquest equipament municipal de gestió comunitària promou entre els veïns del barri de Sant Andreu de Barcelona la pràctica d’esports com l’hoquei sobre patins, el patinatge i el futbol sala, el bàsquet i el handbol. També fomenta l’esport base, la participació inclusiva en activitats esportives, amb perspectiva de gènere i per a persones amb diversitat funcional.

El nou complex esportiu, ubicat a la plaça Albert Badia i Mur, 1, dona resposta a una reivindicació que els veïns portaven molt temps expressant: l’adequació de nous espais municipals per a la pràctica esportiva.

Les dimensions del complex no podien suposar un impacte excessiu en l’entorn. Per això s’ha optat per soterrar dos pavellons i que només un sobresortís de la rasant del carrer. 

Amb una superfície de 7.273 m2 i una capacitat total per a 1.800 persones, el Camp del Ferro disposa d’una sala polivalent, una sala de reunions i un bar, a més de tres pistes poliesportives per a la pràctica de bàsquet, futbol, hoquei sobre patins o patinatge artístic.

Aquesta última pista d’hoquei i patinatge és la que Pujol Paviments s’ha encarregat de construir, amb gairebé 1.100m2 de model Mediterrani, un dels models més populars de la línia Mar, que és l’elecció ideal per a pistes esportives en les que hi hagi una gran fricció de rodes, estics o pilotes. A més, tant la coberta de la pista com les graderies són fetes amb prefabricat de formigó.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email