El terratzo és un material idoni per a la pràctica d’esports d’impacte com el hoquei. Així, sobre terratzo juguen la gran majoria dels equips que juguen en les principals lligues catalanes, espanyoles i fins i tot l’Europea.

Si parlem d’hoquei patins pensem en sticks, pilotes, patins… i terratzo! Aquesta és la combinació guanyadora per a la majoria dels equips que juguen en les principals lligues catalanes, espanyoles i fins i tot l’Europea.

Així, clubs com el Igualada Hoquei Club, amb 6 copes d’Europa i quatre vegades campió de la Lliga catalana hoquei masculina, o el Club Patí Voltregà, amb 3 Copes d’Europa i 7 vegades campió de la Lliga catalana hoquei femenina, entrenen i disputen els seus millors partits en pistes de terratzo. Al costat de tots ells ha estat i estarà Pujol Paviments, proporcionant el millor material per a les seves pistes.

I és que dels equips que es troben en el palmarès de la Lliga Catalana d’Hoquei Patins, tant en modalitat masculina com femenina, més del 75% juguen en pistes de terratzo. Un percentatge que va en augment cada vegada que es construeix un nou poliesportiu o es millora l’existent.

Pujol Paviments no només dona suport als equips proporcionant un terratzo de qualitat immillorable sinó que és patrocinador d’alguns d’ells. En aquest sentit, des del 2017 és el patrocinador de l’equip de Vila-sana, que està tenint una trajectòria imparable des de fa 7 temporades. Després de ser campiones d’Espanya (sub-16) i subcampiones d’Europa (sub-17), el juny de 2017 van ser campiones de la Lliga Nacional Catalana i van aconseguir l’ ascens a la màxima categoria estatal. Ara, establerts com un dels millors clubs europeus, s’incorporen a les seves files estrelles com Valentina Fernández o Luchi Agudo, considerada la millor jugadora del món.

També el Lleida Llista Blava entrena ara en una pista de Pujol Paviments. Aquest club amb 70 anys d’història i doblement campions de la Europe Cup a les temporades 2018 i 2019, es troba ara a la OK Lliga, la màxima categoria masculina del sistema de lligues d’hoquei patins a l’Estat Espanyol i reconeguda com una de les millors lligues del món.

El motiu és clar, el terratzo és un material idoni per a la pràctica d’esports d’impacte com el hoquei, per la seva gran resistència als cops. A més, té una vida útil molt més llarga que altres materials abans habituals en aquestes pistes, com el parquet. D’altra banda, en comparació amb el parquet, el terratzo és més resistent a la humitat i un cop polit, torna a estar com el primer dia.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email