Prefabricats Pujol ha estat l’encarregat de subministrar el terratzo interior i exterior per a la realització del nou edifici del Institut Brugulat a Banyoles

Després d’intenses setmanes de feina per acabar de polir tots els detalls necessaris, finalment els alumnes de l’Institut Josep Brugulat han pogut iniciar el curs a les noves aules.

Una de les principals novetats, en l’àmbit educatiu a Banyoles, ha estat la inauguració de les noves instal·lacions de l’institut Josep Brugulat. El nou edifici és la solució a l’endèmic problema d’espai que tenia el centre, arran del qual durant els darrers anys es van haver d’utilitzar mòduls prefabricats per poder seguir amb les classes regularment.

El projecte consisteix, en línies generals, en la construcció d’una ala destinada a aules, espai d’administració i serveis, la reordenació de part de l’edifici antic i la reforma de les zones exteriors. El cos de l’edifici, després de l’ampliació, compta amb una planta i dos pisos d’altura.

Prefabricats Pujol ha estat l’encarregat de subministrar el terratzo interior per a la realització d’aquest projecte de 2.730 metres quadrats aproximadament. En aquesta ocasió, es va decidir emprar un model de 40 x 40 cm en color negre i de pedres també fosques oferint sobrietat al resultat final.

El terratzo és un paviment idoni pels centres educatius ja que es fa un ús intensiu de la superfície on els aspectes com la seguretat i la consistència són especialment importants. En aquest sentit, també cal destacar la seva durabilitat, baixa permeabilitat i fàcil manteniment d’aquest tipus de producte.

A la zona exterior s’ha utilitzat llosa granellada grisa, aproximadament 40 metres quadrats. Aquest producte està additivat amb hidrofugants que el doten d’una mínima absorció, incrementant així la seva residència al fred. La fabricació en vibropemsat permet que el producte sigui més robust i consistent que altres productes del mercat del mateix gruix.

Vídeo Institut Brugulat Banyoles

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email