El clar i lluminós model Menorca ja forma part d’aquest projecte que s’ampliarà amb dues fases més.

Per pal·liar la falta d’habitatge i frenar la marxa dels veïns cap a altres municipis o ciutats, l’ajuntament de Tiana va iniciar a l’estiu del 2020 un ambiciós projecte, la construcció de noves vivendes.

Així, en aquesta urbanització a les afores del municipi s’hi construirà un total de 80 habitatges plurifamiliars de protecció oficial, planejades en tres fases, en les diferents cotes dels Vessants 2. Només joves, i no tan joves, empadronats a Tiana poden optar a un d’aquests habitatges que l’ajuntament adjudica per sorteig i a un preu especial.

Prefabricats Pujol ha contribuït en aquesta iniciativa amb 10.000 m2 de diferent material com les bigues i revoltons que formen els forjats sanitaris o els cassetons dels forjats reticulars que separen les diferents plantes dels habitatges. També s’han subministrat blocs de formigó, entre altres usos per les divisions fetes als trasters de la planta de parking. A més s’ha subministrat el terratzo que s’ha col·locat a les zones comuns d’aquesta primera fase d’habitatges, que estan ja per entregar. Així, el clar i lluminós model Menorca ja forma part d’aquest projecte que s’ampliarà amb dues fases més.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Prefabricats Pujol | Àrea de Paviments

Carretera de Miralcamp, km. 1,5
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 01 48 – Fax 973 71 04 01
paviments@prefabricatspujol.com

Carretera de Miralcamp, km. 1
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 11 00 – Fax 973 60 33 66
www.prefabricatspujol.com