El clar i lluminós model Menorca ja forma part d’aquest projecte que s’ampliarà amb dues fases més.

Per pal·liar la falta d’habitatge i frenar la marxa dels veïns cap a altres municipis o ciutats, l’ajuntament de Tiana va iniciar a l’estiu del 2020 un ambiciós projecte, la construcció de noves vivendes.

Així, en aquesta urbanització a les afores del municipi s’hi construirà un total de 80 habitatges plurifamiliars de protecció oficial, planejades en tres fases, en les diferents cotes dels Vessants 2. Només joves, i no tan joves, empadronats a Tiana poden optar a un d’aquests habitatges que l’ajuntament adjudica per sorteig i a un preu especial.

Prefabricats Pujol ha contribuït en aquesta iniciativa amb 10.000 m2 de diferent material com les bigues i revoltons que formen els forjats sanitaris o els cassetons dels forjats reticulars que separen les diferents plantes dels habitatges. També s’han subministrat blocs de formigó, entre altres usos per les divisions fetes als trasters de la planta de parking. A més s’ha subministrat el terratzo que s’ha col·locat a les zones comuns d’aquesta primera fase d’habitatges, que estan ja per entregar. Així, el clar i lluminós model Menorca ja forma part d’aquest projecte que s’ampliarà amb dues fases més.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email