L'Escola d'Almenar aposta per la llum amb els models Cantàbric i Mèxic

Així com les estacions de tren, aeroports, hospitals i centres sanitaris són edificis que suporten un tràfic constant de persones també ho fan en igual o més mesura les escoles i els instituts.

Els centres educatius veuen reflexat sobre els seus terres el tràfic constant i diari de centenars d’alumnes; alumnes que porten carretons al seu darrera, que fan botar pilotes als passadissos o que deixen caure pesades motxilles a l’arribar a les seves taules. I per facilitar que tot aquest tràfec pugui donar-se durant generacions d’alumnes, no hi ha millor producte que el terratzo.

Per aquest motiu el projecte de l’Escola d’Almenar ha comptat amb Paviments Pujol per col·locar 1.600m2 de terra de gran resistència que suportarà sense dificultat l’agitació constant dels milers d’alumnes que passen i passaran per aquest nou centre.

A dins les aules s’ha optat per la línia Mar, en concret el model Cantàbric, que aporta serenor a més de donar lluminositat i sensació d’amplitud; mentre que el terratzo de passadissos i zones comuns és molt més lluminós, més vívid, essent la línia Foc, i en concret el model Mèxic, els grans protagonistes.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Prefabricats Pujol | Àrea de Paviments

Carretera de Miralcamp, km. 1,5
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 01 48 – Fax 973 71 04 01
paviments@prefabricatspujol.com

Carretera de Miralcamp, km. 1
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 11 00 – Fax 973 60 33 66
www.prefabricatspujol.com