La comunitat educativa del Vinyet, ja disposa d’una nova escola on Pujol ha subministrat més de 1600 m² de terratzo per a totes les zones interiors de l’edifici.

La inauguració de la nova escola posa punt final al projecte històric per construir el nou centre educatiu que permetrà abandonar els mòduls prefabricats que des del curs 2007 – 2008 acollien els seus estudiants.

El recinte escolar acull 200 alumnes i té una superfície construïda de més de 3.000 m², estructurada en dos immobles. En el principal, amb dues plantes, s’hi situen les aules i els serveis generals, mentre que a l’altre que és d’una única planta conté: el gimnàs, els vestidors i els serveis del pati.

Prefabricats Pujol ha estat l’encarregat de subministrar 37 metres de grades prefabricades (44×80 cm en forma de “L”) pel pati de l’escola i els 1.600 metres quadrats de terratzo per a l’interior de l’edifici. En aquesta ocasió, es va optar pel model Malta de la Línia Marfil.

El paviment d’aquest centre educatiu ha d’estat dissenyat per suportar un trànsit constant i diari de centenars d’alumnes. Per aquest motiu, es va optar per utilitzar terratzo, ja que es tracta d’un producte de gran durabilitat, resistència i fàcil manteniment.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email