L'escola Sant Jordi, creada al 1964, ha reorganitzat els seus pavellons i ha creat noves zones comuns, amb nous tancaments i terres de terratzo. Unes zones noves cobertes amb l'elegant model Perú.

L’escola Sant Jordi de Sant Vicenç dels Horts és un centre d’ensenyament d’Educació Infantil i Primària públic creat l’any 1964. Anys després l’augment dels alumnes del centre va provocar  que l’escola hagués d’ocupar dependències municipals fins les seves successives ampliacions mitjançant pavellons, als anys ‘90 la primera d’elles i al curs 2008-2009 l’última, que van suposar l’ampliació i remodelació de les instal·lacions.

Aquest estiu passat, però, degut als anys d’història que té l’edifici i a les successives ampliacions realitzades, s’ha hagut de realitzar la consolidació i ampliació de tot el conjunt. El porxo existent entre dos dels pavellons s’ha tancat i ampliat l’espai útil amb una sala de secretaria i administració, una dependència per consergeria, i dos petits espais per a arxiu i sala del rack informàtic.

En aquest sentit, s’ha modernitzat el terra d’aquestes noves instal·lacions per posar terratzo, un material d’ús habitual en centres educatius degut a les seves característiques de durabilitat, perennitat i robustesa i la confiança que dona la seva instal·lació en nuclis amb gran trànsit de persones.

En aquesta oportunitat, l’escola ha optat per un elegant i modern terratzo de la línia Foc, model Perú, que ha omplert els 150m2 d’aquesta nova zona comú de gran elegància.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Prefabricats Pujol | Àrea de Paviments

Carretera de Miralcamp, km. 1,5
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 01 48 – Fax 973 71 04 01
paviments@prefabricatspujol.com

Carretera de Miralcamp, km. 1
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 11 00 – Fax 973 60 33 66
www.prefabricatspujol.com