Recentment, s’ha inaugurat la nova zona esportiva municipal a Silla, que compta amb una nova pista coberta. El nou espai disposa d’un tancat perimetral de seguretat, grades, equip de so i il·luminació.

Pujol ha participat en l’execució d’aquest projecte, subministrant el terratzo (model Cantàbric) per a la pista de patinatge. En total s’ha cobert una superfície de 970 metres quadrats en peces de 40×40. El terratzo és un tipus de paviment amb característiques pròpies (gran resistència als cops, baixa permeabilitat i fàcil manteniment) que el fan especialment idoni per a la pràctica d’esports d’impacte.

A més, compta amb una vida útil molt més llarga que altres materials que es solen utilitzar per a la construcció de pistes de patinatge, com per exemple, el parquet.

En l’àmbit purament estètic, el terratzo aporta una imatge de continuïtat, acabats de major elegància i modernitat al paviment.
A banda de l’ús en poliesportius, el terratzo és un producte perfecte per a espais amb ús intensiu com són hospitals, centres comercial o aeroports.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email