En els últims anys hem subministrat més d’11.000 m² de terratzo als diferents supermercats SPAR d’arreu de Catalunya

La distribuïdora tarragonina Fragadis, llicenciatària de la marca SPAR, va començar una ràpida expansió de la seva cadena. Tot i que la majoria dels establiments es troben a la província de Tarragona, avui en dia és una cadena consolidada arreu del territori català i espanyol.

El terratzo de Pujol està present en un gran nombre de supermercats SPAR. En els últims anys, Pujol ha construït vàries de les seves naus i, alhora, ha subministrat el paviment de l’interior d’establiments com el de Tarragona, Salou, Cambrils, Arbeca o Linyola, entre altres.

Normalment s’han decantat per terratzos de la línia Marfil com el Malta o el Sicília, tot i que en alguna ocasió també s’ha utilitzat el model Mediterrani, de la línia Mar.

Evidentment, el terratzo d’un supermercat ha de tenir una llarga durada perquè hi transiten moltes persones. De la mateixa manera, ha de ser lliscant per a que els carros i els cistells siguin fàcils de manejar entre els passadissos.

A les imatges veiem el supermercat de Linyola, on hem subministrat al voltant de 1.200 m² de terratzo interior del model Malta, un paviment fàcil de mantenir que garanteix una brillantor que fa que el terra es vegi sempre net.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Prefabricats Pujol | Àrea de Paviments

Carretera de Miralcamp, km. 1,5
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 01 48 – Fax 973 71 04 01
paviments@prefabricatspujol.com

Carretera de Miralcamp, km. 1
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 11 00 – Fax 973 60 33 66
www.prefabricatspujol.com