En els últims anys hem subministrat més d’11.000 m² de terratzo als diferents supermercats SPAR d’arreu de Catalunya

La distribuïdora tarragonina Fragadis, llicenciatària de la marca SPAR, va començar una ràpida expansió de la seva cadena. Tot i que la majoria dels establiments es troben a la província de Tarragona, avui en dia és una cadena consolidada arreu del territori català i espanyol.

El terratzo de Pujol està present en un gran nombre de supermercats SPAR. En els últims anys, Pujol ha construït vàries de les seves naus i, alhora, ha subministrat el paviment de l’interior d’establiments com el de Tarragona, Salou, Cambrils, Arbeca o Linyola, entre altres.

Normalment s’han decantat per terratzos de la línia Marfil com el Malta o el Sicília, tot i que en alguna ocasió també s’ha utilitzat el model Mediterrani, de la línia Mar.

Evidentment, el terratzo d’un supermercat ha de tenir una llarga durada perquè hi transiten moltes persones. De la mateixa manera, ha de ser lliscant per a que els carros i els cistells siguin fàcils de manejar entre els passadissos.

A les imatges veiem el supermercat de Linyola, on hem subministrat al voltant de 1.200 m² de terratzo interior del model Malta, un paviment fàcil de mantenir que garanteix una brillantor que fa que el terra es vegi sempre net.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email