Una de les principals millores de la remodelació ha estat la pavimentació dels interiors. Per fer-ho s’ha escollit el terratzo Univers de l’Àrea de Paviments de Pujol

Així són les noves instal·lacions dels Jutjats de Mollet del Vallès (Barcelona). Ubicades a l’edifici de Can Fàbregas, són obra de la promotora Obra Nova Catalana i de l’arquitecte Marc Seguí.

S’ha realitzat una ampliació i remodelació de l’edifici, que consta de dues plantes i disposa d’una gran superfície construïda. Una de les principals millores ha estat la pavimentació dels interiors. Per fer-ho s’ha escollit el terratzo Univers, un terratzo negre i de pedres fosques.

Com la resta de terratzos de la Línia Nit, és una opció que dona una gran sobrietat, tal com es pot veure en les imatges de les diferents sales i espais on s’hi han instal·lat aquests 2.800 m² de terratzo que fan que els Jutjats es vegin lluminosos i elegants.

De fet, aquest terratzo és molt utilitzat en Jutjats i altres edificis de caire similar com, per exemple, arxius comarcals, campus universitaris o edificis municipals.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email