Una de les principals millores de la remodelació ha estat la pavimentació dels interiors. Per fer-ho s’ha escollit el terratzo Univers de l’Àrea de Paviments de Pujol

Així són les noves instal·lacions dels Jutjats de Mollet del Vallès (Barcelona). Ubicades a l’edifici de Can Fàbregas, són obra de la promotora Obra Nova Catalana i de l’arquitecte Marc Seguí.

S’ha realitzat una ampliació i remodelació de l’edifici, que consta de dues plantes i disposa d’una gran superfície construïda. Una de les principals millores ha estat la pavimentació dels interiors. Per fer-ho s’ha escollit el terratzo Univers, un terratzo negre i de pedres fosques.

Com la resta de terratzos de la Línia Nit, és una opció que dona una gran sobrietat, tal com es pot veure en les imatges de les diferents sales i espais on s’hi han instal·lat aquests 2.800 m² de terratzo que fan que els Jutjats es vegin lluminosos i elegants.

De fet, aquest terratzo és molt utilitzat en Jutjats i altres edificis de caire similar com, per exemple, arxius comarcals, campus universitaris o edificis municipals.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Prefabricats Pujol | Àrea de Paviments

Carretera de Miralcamp, km. 1,5
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 01 48 – Fax 973 71 04 01
paviments@prefabricatspujol.com

Carretera de Miralcamp, km. 1
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 11 00 – Fax 973 60 33 66
www.prefabricatspujol.com