Els alumnes de l’Institut Joan Solà de Torrefarrera (Lleida) han començat el nou curs estrenant Institut. Pujol ha subministrat més de 1.200 m² de terratzo per totes les zones interiors de l’edifici

L’inici del nou curs 2020-21 a les escoles i instituts s’ha vist alterat per la situació provocada per la Covid. A Torrefarrera, tot i començar seguint els nous protocols i les implicacions que això comporta, els joves han iniciat el curs amb una gran il·lusió: estrenar Institut.

A partir d’ara els alumnes de l’Institut Joan Solà gaudeixen d’un nou centre educatiu. L’obra, que ha estat conduïda per Benito Arnó, és un edifici de disseny i amb complements d’alta qualitat. La constructora ha confiat en Pujol a l’hora de subministrar alguns dels materials de construcció de l’edifici com cassetons, ciment o blocs de formigó, els paviments dels banys o el terratzo, el gran protagonista d’aquest projecte.

Tots els terres de l’interior de l’Institut (entrada, passadissos, zones comuns, classes, escales…) són de terratzo, un material d’ús intensiu que garanteix que amb el pas del temps i després dels milers de petjades i corredisses dels alumnes, es mantindrà net i brillant com el primer dia. El model que s’ha escollit és el Cantàbric, de la Línia Mar. És un model que se sol escollir per a escoles, hospitals, comissaries o grans superfícies com centres comercials o aeroports.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Prefabricats Pujol | Àrea de Paviments

Carretera de Miralcamp, km. 1,5
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 01 48 – Fax 973 71 04 01
paviments@prefabricatspujol.com

Carretera de Miralcamp, km. 1
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel. 973 60 11 00 – Fax 973 60 33 66
www.prefabricatspujol.com