L’elecció del paviment en espais d’alta transitabilitat com els centres educatius és especialment important per a garantir aspectes fonamentals com la duresa, la seguretat i la salut.

En aquest sentit, el terratzo és la millor elecció perquè compleix els següents aspectes:

 • Alta resistència al desgast: La durabilitat d’un paviment és la propietat de mantenir-se pràcticament inalterable amb l’ús i el temps.
 • Robustesa: Es tracta d’un tipus de paviment molt resistent als cops fortuïts que es poden produir en caure un objecte.
 • Resistència i reacció al foc: Les rajoles prefabricades de formigó són altament resistents al foc, no sent-hi reactives i, per tant, molt adequades per la seu ús en interiors.
 • Baixa permeabilitat: El terratzo presenta baixa absorció d’aigua per la seva cara vista, aconseguint una gran impermeabilitat després de la fase d’abrillantat final.
 • Baix manteniment: Un cop les juntes han estat segellades, el terratzo presenta una superfície contínua, evitant l’acumulació d’aigua o de residus.
 • Antilliscant: El terratzo presenta una bona resposta al lliscament.
 • Salubritat: El terratzo es caracteritza per la nul·la emissió de components químics volàtils a l’atmosfera.

A banda de totes aquestes característiques, també és important el factor estètic a l’hora d’elegir un paviment. En aquest sentit, el terratzo és molt versàtil, ja que disposa d’un ampli ventall amb acabats de diferents colors.

Per tot això, a Prefabricats Pujol recomanem la utilització del terratzo en aquest tipus d’instal·lacions. De fet, en el nostre portfoli de producte disposem de més de 16 models de diferents tonalitats que s’ajusten a qualsevol projecte per crear espais únics i personalitzats.

Alguns dels projectes educatius que s’han executat amb terratzo de Prefabricats Pujol són:

 1. Ilerna – Lleida: Model Mediterrani
 1. Universitat de Lleida – Lleida: Model Malta

 1. Escola Soler de Vilardell – Sant Celoni: Model Bàltic

 1. Escola Poble Nou – Barcelona: Model Sicília

 1. Institut la Ribera – Moncada i Reixac: Model Capri

 1. Escola d’Almenar – Lleida: Model Mèxic

 1. Universitat Rovira i Virgili – Tortosa: Model Univers

 1. IES La Serra – Mollerussa: Model Perú

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email