El terratzo de la pista del Pavelló de Bell-lloc, on s’entrena i juga actualment l’equip de l’OK Lliga Llista Blava, té més de 25 anys i es conserva en perfecte estat

Arrel de la Covid-19, el Pavelló Onze de Setembre de Lleida ha estat habilitat com a hospital de campanya i el Club Esportiu Lleida Llista Blava d’hoquei patins no ha pogut entrenar en el seu pavelló habitual.

Per la seva banda, Bell-lloc ha cedit les seves instal·lacions per a que a l’equip lleidatà de l’OK Lliga pugui continuar amb els entrenaments i partits d’aquesta temporada. De fet, aquest diumenge s’ha reobert el pavelló al públic amb un esperat encontre de primera divisió amb el Girona.

A diferència de la pista de parquet de l’Onze de Setembre, la pista del Pavelló Municipal de Bell-lloc és de terratzo. Els jugadors s’han adaptat perfectament a la pista de Bell-lloc i estan sorpresos del bon estat del terratzo, que després de 25 anys es conserva perfectament. A més, asseguren que “és un material que resulta molt menys cansat que el parquet a l’hora de patinar”.

Efectivament, el terratzo és un material que té una vida útil molt llarga perquè és molt resistent als cops i suporta molt desgast. En aquest cas, des de que Pujol va construir el pavelló l’any 1995, ha acollit a centenars d’esportistes: des dels equips base i d’adults d’hoquei patins del Bell-lloc a jugadors de diferents disciplines (bàsquet, patinatge, futbol sala…).

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email