Nous models de Terratzo

La Línia Blanca s’ha ampliat amb 3 nous models de terratzo: Sineu, Ciutadella i Manacor

La tendència de l’ús del blanc al terra, especialment en terratzo, està guanyant popularitat en el món del disseny d’interiors per la seva capacitat per crear espais lluminosos, amplis i estèticament atemporals. El terratzo blanc, amb el seu aspecte polit i la seva versatilitat, s’ha convertit en una elecció predilecta per a aquells que busquen combinar l’elegància clàssica amb un toc contemporani.

La base blanca del terratzo no només reflecteix més llum, la qual cosa ajuda a crear una sensació de major amplitud i lluminositat en els espais, sinó que també ofereix un llenç neutre que es pot complementar amb una àmplia gamma de decoracions i colors.

Una de les qualitats més valorades del terratzo és la seva resistència al pas del temps i a l’ús. Així doncs, el converteix en una inversió de llarga durada, reduint la necessitat de reposicions freqüents i, per tant, l’impacte ambiental associat a la renovació i a la construcció.

Els nous models de terratzo de Pujol són l’expressió de com els materials clàssics poden ser reinterpretats per satisfer les necessitats estètiques i funcionals del disseny contemporani. La seva bellesa, combinada amb qualitats pràctiques com durabilitat, facilitat de manteniment i sostenibilitat, el converteix en una elecció excepcional per a qualsevol projecte de disseny interior.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email