La posada en marxa del nou edifici serà gradual, amb els primers serveis ja en funcionament. El projecte global d'ampliació està previst completar-se l'any 2030.

La renovació i expansió de l’Hospital del Mar representa no només un augment significatiu en la capacitat d’atenció, amb l’addició de més de 20.000 metres quadrats de superfície, 75 nous llits, i una ampliació del Servei d’Urgències; sinó també una millora substancial en l’experiència del pacient i l’eficiència del servei.

Pujol ha estat l’encarregat de subministrar el terratzo utilitzat en aquest nou edifici, específicament del model Cosmos. Així doncs, s’han proveït els gairebé 25.000 metres quadrats de terratzo de primera qualitat per poder donar cobertura a aquest ambiciós projecte.

La utilització del terratzo Cosmos de Pujol en la renovació de l’Hospital del Mar no només respon a criteris pràctics de durabilitat i manteniment sinó que també reflecteix un compromís amb l’estètica i el benestar dels usuaris. S’ha creat un disseny que promou la intimitat, la connectivitat i el confort.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email