Prefabricats Pujol ha subministrat el terratzo interior i exterior per al nou edifici de la Clínica Girona.

La clínica és un hospital de Girona que compta amb més de 80 anys d’història. La seu situada al centre de la ciutat es va quedar petita, per això, es va optar per edificar-ne un de nou.

El nou hospital s’ubica a l’accés sud de la ciutat, concretament a la carretera de Barcelona, ocupant una superfície aproximada de 40.000 metres quadrats, el que suposa triplicar la superfície de l’antic edifici. S’han ampliat considerablement l’àrea quirúrgica i l’hospital de dia per potenciar la cirurgia d’ambulatori i els nous tractaments amb la tecnologia més avançada. El projecte arquitectònic té un disseny innovador i funcional que projecta una clínica eficient, sostenible i garant d’accessibilitat universal.

Tot el paviment de l’interior de l’hospital (entrada, passadissos, zones comuns, habitacions, quiròfans…) és de terratzo, un material d’ús intensiu que garanteix que amb el pas del temps i després dels milers de petjades dels pacients i personal mèdic, es mantindrà net i brillant com el primer dia.

Els models que s’han escollit han estat el Perú (40×40) de la línia Foc en la majoria de zones de l’hospital i el model Amalfi (40×40) de la línia Marfil per a les diferents sales d’espera. Entre els dos s’han subministrat aproximadament 25.000 metres quadrats.

Pel que fa al paviment de l’exterior de la clínica s’ha proveït més de 600 metres quadrats de llosa de formigó, model Barcelona (40×40), que presenta una textura rugosa i antilliscant que fa que el seu ús sigui ideal per a zones exteriors. A més, al ser un paviment de baixa absorció d’aigua requereix poc manteniment, té una gran resistència i garanteix una alta durabilitat.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email