Prefabricats Pujol ha subministrat el terratzo utilizat en la pista de hockey del nou poliesportiu de Folgueroles.

Folgueroles ja gaudeix d’un nou poliesportiu confortable i de qualitat que ha posat remei a les carències de l’anterior pavelló. Les obres es van iniciar al primer trimestre del 2019 però la situació derivada de la Covid-19 va fer allargar els terminis d’execució.

El projecte, especialment dissenyat per a practicar hockey, compta amb vàries elements que fomenten l’estalvi energètic, per exemple, una coberta fotovoltaica de 70 kWp per aprofitar l’energia solar. El poliesportiu que presenta una forma compacta i està semi-soterrat té una superfície total de 3.000 metres quadrats on s’integren una pista de hockey de 40 x 20 metres, una pista d’escalfament de 15 x 20 metres, grades per als espectadors (amb una capacitat per unes 200 persones aproximadament), quatre vestuaris generals i dos pels àrbitres, una infermeria, tres magatzems de material i una sala polivalent de 20 x 10 metres.

Prefabricats Pujol s’ha encarregat de subministrar el terratzo (model Menorca) per a la construcció de la pista de hockey. El model elegit està format per àrids de naturalesa pètria.En total s’ha cobert una superfície de 2.200 metres quadrats en peces de 40×40. El terratzo és un tipus de paviment amb característiques pròpies que el fan especialment idoni per a la pràctica d’esport d’impacte com són la seva resistència als cops, la baixa permeabilitat i el fàcil manteniment. A més, compta amb una vida útil molt més llarga que altres material que es solien utilitzar per realitzar les pistes, com per exemple, el parquet.

Cal destacar que el terratzo, un cop acabada la seva col·locació, ofereix una imatge de continuïtat i uns acabats de major elegància i modernitat al paviment. A banda de l’ús en poliesportius, el terratzo és un producte perfecte per a espais amb un ús intensiu de vianants com són hospitals, escoles, centres comercials, aeroports, etc.

Compartició en linkedin
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email